En lille perle i Berlin

En lille perle i Berlin

I lørdags cyklede min veninde og jeg til Kreuzberg, hvor planen var, at vi ville se nærmere på interiørbutik, café og eventsted Hallesches Haus. Da jeg for godt et år siden flyttede fra Berlin, begyndte billeder af stedet langsomt at poppe op på diverse sociale medier. Hallesches Haus startede for lidt over et år siden, så jeg nåede lige præcis ikke at besøge det under mit ophold. Efter at have fuldt stedets Instagram tæt og set de mange smukke billeder, har jeg af gode grunde længe haft lyst til at opleve det.

Hallesches Haus ligger i en rød murstensbygning fra 1902, som i gamle dage husede et postkontor. Siden har bygningen blandt andet fungeret som club. Efter at have stået tomt i over et år overtog en gruppe kreative og entreprenante europæere og amerikanere stueetagen. Stedet gennemgik en renovering og består i dag af store lokaler med ovenlys vinduer, rå murstensvægge og smukke gamle vinduer.

Med de mange planter hængene ned fra loftet, den lettere rodede indretning og de mange smukke deltaljer, er der noget helt magisk ved det her sted. Så snart man træder ind i bygningen, bliver man mødt af den der “wauw-effekt”, der er så svær at beskrive. Hallesches Haus er utrolig gennemført på alle punkter: indretningen, bygningen og stemningen – det er tydeligt, at hver enkelt del er overvejet nøje.

Jeg kan kun give stedet mine varmeste anbefalinger. Her er tale om en Berliner-perle udover det sædvanlige. I får et sneak-peak nedenfor, og så må I love mig, at I som det første hopper på den nærmeste U-bahn og smutter forbi, næste gang i rammer Berlin 🙂

IMG_0502IMG_0493HalleschesFullSizeRender-11IMG_0494IMG_0481IMG_0480IMG_0486IMG_0487IMG_9004

Ingen kommentarer
Vis mere