Billeddagbog fra Italien, part 1

Billeddagbog fra Italien, part 1

Som I nok har set på Instagram (beklager spam haha), har jeg den sidste uges tid været i Italien nærmere betegnet Toscana. Anledningen var, at mine to værtsforældre fra USA har valgt at leje en lejlighed i Firenze i to måneder, så min mor, far og jeg skulle selvfølgelig ned og sige hej til dem.

Vi fløj til Pisa og havde en enkelt overnatning der. Vi boede i en rigtig hyggelig bed and breakfast tæt på lufthavnen. Stedet var meget charmerende og utrolig toscansk. Efterfølgende tog vi toget til Firenze, hvor mine værtsforældre har lejet lejlighed. Vi fandt vores eget sted gennem Airbnb. Det endte med en super hyggelig studio apparatment i det nordøstlige Firenze. Lejligheden lå i et utrolig skønt og lokalt område. Vi nød især at sidde på den lille fine terrasse fyldt med planter og palmer og spise oliven og drikke vino – Italien når det er bedst!

Jeg har valgt at lave et par billeddagbøger. Den første er med billeder fra Pisa. Måske det kan inspirere jer til jeres næste tur til Italien? Jeg skal i hvert fald snart tilbage – det er helt sikkert!


Den lille hyggelig bed and breakfast i Pisa.


Pisa er fyldt med fine detaljer, og om hvert hjørne venter mange nye fine motiver – paradis for en foto-entusiaster som mig.


Jeg havde researchet lidt hjemmefra og havde bl.a. skrevet kaffebaren Filter Coffee Lab på listen. Den nåede vi heldigvis at prøve. Den var så fin, at jeg har dedikeret et helt indlæg kun til den. Find det her.


Det blev selvfølgelig også til et lille billede foran de mange fine blomster i byen. Der er jo ikke meget andet at gøre, nu når man matcher dem så fint 😉


“When in Italy” – om aftenen endte vi med at bestille pizza fra det lokale pizza-sted. Jeg ved ikke ,hvad det er, men pizza er bare SÅ meget bedre i Italien!

Ingen kommentarer
Vis mere