30 grader og popsicles

30 grader og popsicles

13649367_1406998306265842_1523055521_nIMG_9019

Den anden dag nåede termometeret op på hele 30 grader, så jeg satte vejen ned mod Kreuzberg for at besøge isstedet California Pops, som jeg faldt over på nettet, inden jeg tog til Berlin. Hos California Pops kan du få popsicles (sodavandsis eller ispinde er vel det tætteste på dansk), som alle er lavet udelukkende på naturlige ingredienser uden tilsætningsstoffer og med et sukkerindhold holdt på et minimum.

De mange smukke farvede is står linet op i vinduet, og så er det ellers bare at vælge. Du kan få alt fra hindbær- og vandmelonsorbet til hvid chokolade med matcha-te og cashewnødder med mørk chokolade. Jeg selv valgte en version med mangosorbet og økologisk yoghurtis – mmmm! Prisen lå på €2,50, så det til at overkomme.

En perfekt treat på en varm sommerdag. Tip hermed givet videre!

2 kommentarer
Malene
2 år siden

Føler mig en anelse misundelig! Både på vejret og den lækre is :) 2 ugers ferie i Danmark med en vejrudsigt der mildest talt er til grin! Har hørt flere sige at man bare skal nogenlunde tæt på grænsen for at vejret ændrer sig radikalt.. Måske kan det blive til en lille weekend tur?

susannekinnerup
2 år siden

Hej Malene, Jeg kan trøste med at sige, at vejret ikke er så godt hernede i øjeblikket. Men ja - den danske sommer lader godt nok vente på sig i øjeblikket. Forhåbenligt kommer der snart noget sol :)

Vis mere