Sidste sæson af GIRLS!!

Sidste sæson af GIRLS!!

I dag er det den 12. februar, og det betyder, at det i aften er aftenen, hvor absolut SIDSTE sæson af HBO-serien GIRLS løber over skærmen.

Jeg er mega spændt, og har endda markeret datoen i min analoge kalender. De første fire sæsoner slugte jeg på kun to uger, så I kan nok godt fornemme, at jeg er en af dem, der har gået og ventet på den her dag længe!

For jer der endnu ikke har fået fornøjelsen af den über fede serie (kan I SÅ komme igang!), handler den i grove træk om den lettere narcissistiske Hannah Horvath (spillet af Lena Dunham), der sammen med sine veninder prøver at finde sin vej gennem voksenlivet i New York, med alt hvad det indebærer. Karaktererne i serien er alle i tyverne og går og bøvler med de samme ting i hverdagen, som jeg selv. Det er altsammen meget “relatable”, hvilket er en af seriens største styrker. Man kan se lidt af sig selv i hver af de fire piger.

Jeg har samlet et par teasere nedenfor, så jer GIRLS-fans kan komme lidt “in the mood”. Eller måske kan det overbevise jer, der endnu ikke har set serien?

Ingen kommentarer
Vis mere