Podcast: Kvinden med den tunge kuffert

Podcast: Kvinden med den tunge kuffert

Det er efterhånden et godt stykke tid siden, jeg sidst har anbefalet en podcast. Hvis der er noget, jeg synes er hyggeligt om vinteren, så er det at lytte til podcast. Derfor skal podcastføljetonen selvfølgelig igang igen.

Endnu engang vil jeg fremhæve det fantastiske podcastmedie Third Ear (se eventuelt mit tidligere indlæg om Third Ear her). Third Ear har mange podcasts på bagen, så der er rig mulighed for at dykke ned i de mange spændende historier og fortællinger. Mediet har for noget tid siden parret op med Politiken, så det er muligt at downloade Politikens podcastapp ned til sin telefon og herigennem lytte til de mange gode historier – så kan man altid lige lytte til et nyt afsnit, hvis man har en ledig stund.

I dette indlæg vil jeg fremhæve Kvinden med den tunge kuffert, som jeg netop har færdiglyttet. Podcasten er fordelt på i alt syv afsnit, og der er tale om en nervepirrende historie om jagten på en mystisk norsk svindlerinde. Mere vil jeg ikke sige – den skal nemlig opleves! Jeg blev fuldstændig fanget fra første afsnit, så jeg kan kun anbefale jer at give den et lyt.

I må meget gerne smide en kommentar, hvis I får den hørt. Vil gerne høre jeres reaktioner 😉

Find Third Ear på iTunesSoundcloud og deres egen hjemmeside. Third Ear x Politiken finder du her.

God lytning!

 

Ingen kommentarer
Vis mere