En weekend fyldt med gode ting

En weekend fyldt med gode ting

I øjeblikket er jeg i fuldtidspraktik, så der er rigeligt at se til. Derfor har bloggen også været lidt nedprioriteret til fordel for andre projekter. Men jeg lever stadig – bare rolig 😉 Og hej til jer! 🙂

Fordi jeg har så travlt i øjeblikket, sørger jeg for at fylde weekenderne med ting, jeg holder af. Nogle gange sker der lidt for meget, men jeg prøver at holde tungen lige i munden. Sagen er nemlig den, at jeg får rigtig meget energi af at deltage i events og lave ting, som inspirerer mig. Den kommende weekend er ingen undtagelse. Jeg tænkte derfor, at det kunne være ret sjovt lige at lave et lille indlæg med nogle af de events, en typisk weekend hos mig kan bestå af. Måske det kan give jer noge ideer til  weekendens kommende aktiviteter?

FREDAGmortensen-og-prip-ansigterKvinde Kend din Krop på Mungo Park

Den store klassiker over dem alle bogen Kvinde Kend din Krop udkom i 1975 og var dengang et regulært feministisk kampskrift for datidens kvinder. Bogen skulle oplyse og informere om kvindekroppen og var samtidig en protest mod det faktum, at næsten al information om kvindekroppen på daværende tidspunkt blev foretaget af mænd. Siden er bogen blevet ikonisk og har hvert årti fået sin årgang.

Teatret Mungo Parks dramatisering i 2010 af den ikoniske bog er blevet kaldt en af de største succeser i teatrets levetid. Nu har teatret valgt at genopsætte forestillingen, så jeg skyndte mig at slå til og købe en billet til min søster i fødselsdagsgave. Forestillingen behandler alt fra kvinderoller og orgasmer til plastikkirurgi og stress. Altsammen tilsat en god portion humor. Jeg glæder mig meget til at se den! Og så selvfølgelig til at opleve eftersigende fine Mungo Park for første gang. I kan læse mere om forestillingen her.

LØRDAG

“Sus”-dag

Lørdag morgen/eftermiddag skal jeg have en rigtig “Sus”-dag, for hold.nu.op. det trænger jeg efterhånden til. Først skal jeg i svømmehalen og tage nogle hurtige baner og stege i sauna. Dernæst har jeg planer om at prøve en ny café og sidde med min computer og søge lidt jobs. Har I nogle gode ideer? Sidst på dagen står den på hygge og middag med veninder.

SØNDAG

Loppemarked

Ingen ordentlig søndag for mit vedkommende uden loppemarked. Faktum er dog, at det faktisk er længe siden, jeg sidst har været til et. Det skal der laves om på denne weekend. Tror jeg vil tage et smut til Onkel Dannys på Kvægtorvet. Det er sidst gang i år, de holder udendørs marked. Derefter bliver det i DGI Bygningen.

21271353_1451096931606726_3002114205048545363_nKøbenhavns Radiobiograf Festival

Jeg elsker den intense følelse, det giver at sidde og lytte til radio- og podcast-fortællinger. Medierne fremmer en helt anden form for koncentration og nærvær. Det er som om, at man ikke behøver at forholde sig til andet, når man kun hører stemmer og ikke bliver bombarderet af en masse andre sanseindtryk. Man forestiller sig historierne for sit indre, og selve oplevelsen bliver meget mere intens og vedkommende.

I weekenden den 22.-24. september afholdes Københavns Radiobiograf Festival, og jeg skyndte mig at sætte kryds i kalenderen, da jeg fik et tip om det på Facebook. Denne gang er der fokus på de performative aspekter af lytteoplevelsen, for hvordan forholder vi os egentlig til os selv og andre, når vi sidder der i mørket og lytter intenst? Det synes jeg, er en ret interessant tanke, og jeg glæder mig til at sidde i mørket og lytte ikke bare alene, men sammen med en masse andre. Jeg synes virkelig, der er et stærkt program, som du kan læse om her. Jeg selv skal ind og høre den nye Third Ear podcast Ozymandias og Sexbio.

Glæder mig til weekenden!

Ingen kommentarer
Vis mere