10 ting vi har lært af Gift ved første blik

10 ting vi har lært af Gift ved første blik

Hvem kan ikke huske den kåtrummende stemning, da Birgitte og Martin gik rundt i Venedig og snakkede om svedende armhuler? Hvem tænkte ikke, at det hele gik liiidt for hurtigt med Mette og Christian? Hvem håbede ikke inderst inde, at Allan og Pernille ville lave overraskelsesangrebet og pludselig blive død forelskede? Og hvem blev ikke utrolig træt af at høre om Camillas evige plapren om surferdudes, mens søde og uskyldige Nicolas bare så hjælpeløst til?

De sidste par måneder har vi hver tirsdag aften kl. 20.45 siddet trofast klinchet til skærmen, når Allan og Pernille, Christian og Mette, Birgitte og Martin og Camilla og Nicholas har indtaget DR’s sendeflade. Jeg har ofte tænkt over, hvorfor Gift ved første blik er så populært. I sidste ende er det et program, der virkelig forstår at gå vores allesammens inderste projekt på klingen: at finde den eneste ene.

Hele seancen kulminerede så i går med en afslutning, som virkelig overraskede big time! Nicolas og Camilla valgte at forblive gift, og Mette og Christian kærester. Det synes jeg, er ret godt klaret taget i betragtning, at hvert par i den grad havde deres at kæmpe med.

Sæson 4 er nu slut. Udover, at vi har lært, at et vellykket forhold bygger på god kommunikation, at det tager tid at elske, og at vi skal give hinanden plads, ja, hvad kan vi så ellers tage med os i bagagen fra denne omgang af GVFB?

Her er mine bud:

10 ting vi har lært af Gift ved første blik

  1. Sønderborg er bestemt et besøg værd!
  2. Man skal aldrig tage et nej for et nej (jf. Christians forhold til Mette, jf. Birgittes projekt om at omvende Martin)
  3. Der er ikke noget bedre for ens selvtillid end et positivt brusebad
  4. En vandhane skal fikses på stedet. Punktum.
  5. Hold dig væk fra vegetarer. Vegetarer er bare NO GO!!
  6. Når du flytter ind hos folk for en begrænset periode, kan du lige så godt gå all in – kæmpe flyttevogn hermed bestilt! (ruuuuun Mette!!)
  7. Fjällräv-bukser, windbreaker og spejlrefleks – det ka’ noget
  8. Surferdudes findes åbenbart i Danmark (?)
  9. Kærligheden er svær at få plads til. Især når man som Allan har så utrolig mange koncerter i kalenderen………..så
  10. Bare fordi du er i slutningen af 50erne, kan du stadig være foxy

Find indlæg om parrene her og indlæg fra sidste sæson her.

Ingen kommentarer
Vis mere