Tag på café derhjemme

Tag på café derhjemme

Jeg.elsker.kaffe.

Så er det sagt. Mine venner, veninder, familie, ja, alle ved de, at jeg har et soft spot for det sorte guld. Efter jeg er begyndt at arbejde, ryger der flere og flere kopper ned i løbet af en dag, og ofte sniger den sig op på 4-5 kopper.

Fordi jeg drikker så meget kaffe, er det vigtigt for mig, at det ikke er en hvilken som helst kaffe, jeg fylder mig selv med. Den skal helst være i god kvalitet og smagfuld ikke mindst. I en travl hverdag er det bare desværre ikke altid muligt, og derfor bliver det ofte til den sorte institutionskaffe, som vi alle kender så godt, men som et fåtal af os egentlig rigtig synes om.

Det er ikke særlig ofte, at jeg får sådan en rigtig god kop kaffe. Cafébesøg er mest begrænset til weekenden, så den gode kop lader vente på sig.

Grundet min store kærlighed til kaffe, har jeg længe haft en plan om at anskaffe mig en kaffemaskine. Indtil videre har jeg dog ikke fundet den rigtige. Men så var det, at jeg blev introduceret til Nespressos nyeste skud på stammen, nemlig kaffemaskinen Nespresso Expert.

altfordaadvent1000x630Ikke nok med at den nye kaffemaskine brygger smagfuld kaffe. Den er også fremme på beatet hvad angår lækkert design i børstet aluminium, og også når det kommer til teknikken. Maskinen kan parres med din mobil (både iOS og Android) via bluetooth. Igennem Nespresso appen får du så adgang til nem bestilling af kaffekapsler og maskinpleje – smart, nemt og bekvemt! Og hvis der er noget, jeg er fan af, så er det ting, der er både er lækre at se på og funktionelle.

Jeg er vild med maskines simple look og fikse størrelse. Den er lige til at sætte på køkkenbordet og vupti! – så er der hjemme-café 🙂

Hvor ville det være lækkert at vågne op til friskbrygget cafékaffe hver morgen. Nespresso Expert er i hvert fald en god løsning, og den står allerede højt på min ønskeseddel. Nu kan os med fuldtidsjob og fuldtidsstudie endelig også lege café derhjemme. Hurra! 🙂

– God kaffedrikning!

15046954_1606276916340426_8962050747504001024_n

Ingen kommentarer
Vis mere