Keramik og stentøj

Keramik og stentøj

tumblr_n7w56p1awr1t6cnqjo1_540

tumblr_n7w56p1awr1t6cnqjo2_540

tumblr_n10k9eYVok1t6cnqjo1_540

tumblr_m2qzvvpIU81qzw1hfo1_540

tumblr_n10k9eYVok1t6cnqjo2_540

Porcelæn ala Royal Copenhagen og Kähler har på det seneste måttet vige pladsen for en noget mere rå fætter af slagens. Stentøj og keramik er i øjeblikket noget af det hotteste, du kan anskaffe dig. Og jeg er helt med på vognen! Jeg synes, det er  pænt, når man har keramikvaser i forskellige afskygninger stående, og ligeså pynter keramikkopper og -tallerkener virkelig også flot.

Keramikvaserne af svenske keramiker Bernt Friberg har fornyligt fanget mit øje. Vaserne produceres ikke mere, så den eneste måde at få fat i dem på, er at holde øje med genbrug, kigge på nettet mm. Indtil videre har jeg dog kun fundet meget dyre versioner. Hvis I som jeg er vild med keramiktrenden, men ikke vil betale en formue, så er et godt råd at gå på Dba og kigge nu og da. Jeg er efterhånden faldet over en del fine keramikvaser og lignenden derinde. Og så igen: genbrug er og bliver “the place”!

Er I også med på keramik-/stentøjstrenden?

2 kommentarer
Roxanne
2 år siden

Ja, ja og atter ja. De fleste af mine tallerkner er stentøj eller stentøjslignende fra genbrugsbutikker i provinsen. I dag fandt jeg en fin keramikvase til en 5'er! #teamstentøjogkeramik

susannekinnerup
2 år siden

Jeg skal have sat en jagt ind! ;) #teamstentøjogkeramik!

Vis mere