15 ting jeg tænker, når jeg swiper på Tinder

15 ting jeg tænker, når jeg swiper på Tinder

13619936_10154350707688000_4870293961673994859_n

Jeg har skrevet om appen før, og sørme om jeg ikke gør det igen! For ligeså pinligt, frustrerende og irriterende det kan være at være på Tinder, ligeså underholdende, spøjst og random kan det være. Hold nu op jeg har siddet mange gange og gloet på min telefon og tænkt “A hwa’?!”. Der er altså nogle gyldne øjeblikke derinde. Det er heldigvis noget, os singler kan have det lidt sjovt med. Dybest set synes jeg, at det reflekterer hele dating-scenen meget godt – den er forvirrende og frustrerende, men også totalt fantastisk og spændende!

Jeg har lavet lidt Tinder-research (det er ikke tit, man får lov at skrive det) og samlet nogle af de ting, jeg er faldet over på det sagnomspundne medie. Kan I relatere? Byd endelig ind med sjove oplevelser, observationer mm.!

 1. 😀 😛 😉 😀 🙁 – skru neeeeed for de emojis! Nok skal emojis vise følelser. I så fald er du nået hele følelsesregistret igennem på tre linjer.
 2. “Mr.-mysterius-jeg-er-alt-for-god-til-Tinder-og-faktisk-fuldstændig-ligeglad-med-det-her-medie-så-jeg-lader-bare-være-med-at-skrive-noget-på-min-profiltekst-og-lader-resten-være-op- til-dig-at-regne-ud” – please, kom ned derfra! Der er nok en grund til, at du er her in the first place.
 3. “Nårh min sixpack? Ej men den er altså bare ikke til at skjule!” – og derfor skal den selvfølgelig dokumenteres fra højre, venstre, ligepå, oppefra OG nedefra. Du træner? Tak, jeg tror, vi er med.
 4. Nej du skal ikke have 10 billeder på din profil, hvor du står og kysser alle dine såkaldte “veninde”. Det bliver et stort fedt NOPE herfra!
 5. Mænd der holder babyer og skriver “Jeg er bare onkel :D” ….. really. I mean….REALLY?!
 6. Pasfoto-vinklen. Hmm…han er sgu kriminel ham der.
 7. “Den, der matcher, skriver” – øøøh uskreven regel i det officielle “Tinder reglement” eller hvad?
 8. “Jeg skriver lige en ironisk og lettere spydig kommentar, der viser, at jeg er fuldstændig ligeglad, men inderst inde vil jeg faktisk bare gerne ud med en sød pige” – det her er SÅ dansk! Og det skal stoppe – NU!
 9.  “If you can’t accept a vegan, swipe left” – I kid you not, det så jeg faktisk i en fyrs profiltekst engang. Jeg er sgu vild med kød – LEFT IT IS!
 10. En masse arty-farty-billeder og et enkelt profilbillede, der er fuldstændig sløret og selvfølgelig heller ingen profiltekst. Er det et kunstprojekt eller…? Jeg er tabt.
 11. Nutids-r – I’m sorry, men det bli’r I SIMPELTHEN nødt til at få styr på. Så må I sgu hyre en til at læse korrektur på jeres Tinder-profil – en “Tinder-korrekturlæser”? Overvej det lige, haha!
 12. “1,75 hvis det betyder noget”. Det gør det åbenbart for dig? Jeg lover at lade hælene blive hjemme 😉
 13. Lumre kommentarer i profilteksten – “you know what I mean nudge nudge!”. Næh. Det gør jeg faktisk ik’…
 14. “Jeg er simpelthen så berejst og belæst”-typen. Lidt træls. Men også lidt spændende. Ved du hvad? Den køber jeg sgu!
 15. Profilbilleder med tekst ala “Super like!”, “Swipe Right!”, “Best guy ever!”. Nu bliver jeg trodsig. Du kan godt glemme et like herfra.
6 kommentarer
Louise Hansen
2 år siden

Hahaha, er helt vild med den der nummer 9. Har det på nøjagtigt samme måde. :D Fed blog Susanne keep it up, kan godt lide at man kan mærke du faktisk bruger tid på dine indlæg!

susannekinnerup
2 år siden

Hej Louise, Tusind tak for den søde kommentar - du reddede lige min dag! God onsdag til dig :)

Karen
2 år siden

Held og lykke derude, dit sure løg 😉😄😆

susannekinnerup
2 år siden

Haha - jeg tror, jeg klarer den! ;)

Samantha Kynskov
2 år siden

Uha, eller alle de mænd der har selfies med nuttede dyr. Jeg bliver simpelthen SÅ meget i tvivl, fordi dyret er ret sødt, men så igen - det er fyren bare ikke. What to do

susannekinnerup
2 år siden

Haha den er også go'! Havde jeg slet ikke tænkt på! :D

Vis mere