Tidspunkter jeg ville ønske, jeg havde en bil

Tidspunkter jeg ville ønske, jeg havde en bil

Sponsoreret

Jeg bor i øjeblikket på Vesterbro, men arbejder på Østerbro. Jeg har derfor hver dag en lang cykeltur at se frem til. I sommer var det en sand fornøjelse, men nu kan jeg efterhånden godt mærke, at jeg er ved at være lidt træt af turen. Og her hjælper vejret så heller ikke på det – det blæser, regner, det er koldt og sneen er liiiige om hjørnet. Det skal bare overstås.

Forleden var jeg nede i Magasin, hvor jeg så dette fine pinke lyn af en bil, den såkaldte Fiat Kys (billedet). Bilen er lavet i samarbejde mellem Fiat og Magasin i forbindelse med åbningen af stormagasinets flotte nye beauty-afdeling. Den fik mig til at tænke på, hvor fedt det egentlig ville være at have bil. For ligeså meget som jeg elsker den føromtalte cykeltur til arbejde, ligeså meget ville en bil bare gøre det hele lidt lettere: Når der ligger en hel meter sne på cykelstien til og fra arbejde, når man hjuler afsted i stikmodvind 7 km. straight, når kæden hopper af 3 gange på sammenlagt 20 minutter, når ens fine kjole bliver snasket til i cykelolie, når man står og hiver og slider i cykellåsen, fordi temperaturen er under 0…. ja, i de situationer, der kunne jeg sgu godt bruge en bil.

img_0274 img_0275

Når det gælder flytning, ville en bil virkelige også gøre underværker. Jeg er en af dem, der efterhånden har flyttet en del gange de seneste år. Og HVER gang skal jeg spørge min forældre om hjælp. De hjælper gladeligt, men jeg er efterhånden begyndt at blive lidt led ved det. Igen: hvor ville det være fedt at have en bil, så man ikke var så afhængig af andres hjælp!

Jeg har samlet 7 situationer nedenfor, hvor jeg virkelig godt kunne bruge det lille pinke lyn i Magasin. Har du noget at tilføje?

  1. Turen til og fra arbejde: Hvis jeg havde en bil på dage med dårligt vejr, ville jeg slippe for at være våde og irriterede Susanne
  2. På road-trips: Der er så mange fine steder i omegnen af København. Jeg nævner i flæng: Louisiana, Arken, Dyrehaven… En bil ville give mig mulighed for at udforske områderne og få en masse dejlige oplevelser sammen med mine venner og veninder. Og så kunne jeg få muligheden for at sige: “Jump in!” – den er altså ikke helt dårlig!
  3. Under flytning: Igen – hvor ville det bare være fedt at have en bil, i stedet for at skulle spørge venner, familie eller flyttemand Hansen om hjælp hver eneste gang
  4. Ture til IKEA: Jeg har efterhånden en laaaang liste over ting, jeg gerne vil have fra IKEA. Og den bliver kun længere, for når man ikke har bil, er man nødsaget til at vente på en given lejlighed, hvor man kan få en til at køre sig. Nej, det er sgu ikke helt nemt at stå med et spejl, en stol OG en plante i bussen fra Gentofte
  5. På rejser: Jeg har længe haft en fantasi om at tage til Toscana eller Umbrien i Italien og bare køre rundt på de mange små landeveje, omgivet af vinmarker. Selvfølgelig kan man leje en bil, men hvor ville det være fedt at kunne sætte sig ind i den herhjemme, køre afsted og så ellers ikke skulle tænke mere over alle mulige praktikaliteter som fly, tog, billeje osv.
  6.  Til jul: Hver jul er det en værre herlighed med min søster og jeg. Vi slæber den ene gave efter den anden med i Dsb-jule-toget. Hele “home-for-Christmas”-seancen gør mig simpelthen træt. En bil ville gøre de STØRSTE underværker og faktisk gøre turen hjem hyggelig!
  7. Vennetjenester: Det er altid fedt at kunne hjælpe sine søde venner, eksempelvis hvis en af dem skal flytte, er kommet til skade eller lignende. I stedet for bare at sige “sorry, du må tage en taxa”, så kunne jeg tilbyde min hjælp, hvis jeg havde en bil. Så ville jeg få et stk. glad ven på kontoen, og det altså er heller at kimse af

Hvis du som mig også godt kunne bruge en bil nu og da, så er du heldig. En special edition af Fiat 500 kan nemlig blive din!

Magasin Beauty og Fiat er gået sammen om at lave netop denne særlige edition – 100 specialdesignede biler som kommer i metallak sort og blå  – 50 af hver med lædersæder i naturfarve, elfenbensfarvet rat og radio og 16” sorte alufælge.

De 100 biler kan købes til en særlig udsalgspris på 149.990 kroner. Bilens normalpris er 199.190 kroner, så du sparer 49.200 kroner og får samtidig en Magsin beautybag med eksklusive produkter til en værdi af 1.500 kr.

Så skulle du vist også være ret godt kørende!

Læs mere på Fiats website her.

 

 

Ingen kommentarer
Vis mere