Ferietid er lig med læsetid!

Ferietid er lig med læsetid!

13617980_10154332686528000_688165451_n

Sponsoreret 

Hvad end du ligger på stranden på Bali, sidder på en lille fortovscafé i Paris eller ligger og sumper i et telt på festival, så er der ikke noget bedre end at have en masse godt læsestof med på ferie. Faktum er, at jeg faktisk først slapper rigtigt af på en ferie, når jeg smækker benene op og går igang med læsningen. Kender I det? Desværre er jeg for det meste nødt til at begrænse mig til en enkelt bog og et magasin, simpelthen fordi jeg ikke har nok bagageplads og ikke gider at slæbe rundt på det.

Jeg elsker virkelig at læse i magasiner og sidde og flippe frem og tilbage, når jeg har brug for noget inspiration – både modemæssigt og også i forhold til nye idéer til vinkler og input i forbindelse med mit studie. Og så er der bare ikke noget bedre end af nyde ferien, solen og en Aperol Spritz i samme omgang – am I right? 😉

Nu kan det heldigvis snildt lade sig gøre og det uden at begrænse sig! Appen Flipp er nemlig min redning, når jeg skal på ferie. På Flipp får man som bruger adgang til alle sine favoritmagasiner i én app. Det gælder bl.a. Eurowoman, Euroman, RUM og BoligLiv. I alt er der faktisk tale om hele 44 titler, hvilket rundt regnet svarer til en værdi af 3266kr. pr. måned, hvis man selv gik ud og købte dem alle i papirform. Og ikke mindst en masse ekstra magasiner at skulle have med i bagagen!

Personligt er jeg virkelig stor fan af konceptet. Det er miljøvenligt, det er billigt, og ikke mindst praktisk – du kan have alle dine magasiner med i toget, bilen, flyveren, bussen, you name it. Bare læg appen ind på din smartphone eller tablet, og vupti – du er good to go og har lækkert læsestof med dig, ligemeget hvor i verden du er!

I søde læsere skal også have muligheden for at få en masse lækkert læsestof med på ferie. Jeg udlodder derfor 3 vouchers på hver 3 måneders adgang til Flipp.

Konkurrencen kan I finde på min Instagram, hvor jeg rigtig gerne vil høre, hvor I har tænkt jer at tage Flipp med hen 🙂 I deltager lige her.

1 kommentar
Karen Johansen
2 år siden

Hej Susanne, dejligt at se du nyder din ferie. Jeg elsker personligt også selv at læse, derfor vil jeg høre dig om noget. Jeg kan du læser på en iPad, hvis jeg ikke tager helt fejl? Jeg ved ikke om du har set de der Kindles, men jeg ville høre om du vidste noget om dem? Har tænkt på, om jeg skal købe en Kindle eller en iPad til mit læsestof? Hælder mest selv til iPadden også, da den jo også kan bruges til så meget andet. Kærlig hilsen Karen

Vis mere