Bare lige eeeet afsnit mere

Bare lige eeeet afsnit mere

Empire_hero

Sponsoreret

Når jeg har haft en lang dag på uni, er der altid én ting, der er sikkert og vist, når jeg kommer hjem – jeg slår benene op og ser en film eller et par afsnit af en serie. Jeg er et af de mennesker, der virkelig ELSKER at hygge med en god film eller serie! Jeg siger ofte til mig selv, at det må være den indre journalist, der skal have skylden for det – det er studierelevant. Så er den ligesom uddebateret 😉

Hvis jeg skal ud at køre i tog eller bus, bruger jeg også ofte ventetiden på at kigge et par afsnit eller to. På det sidste har jeg været lidt uinspireret og ikke rigtig vidst, hvilken film eller tv-serie, jeg skulle gå igang med. Det er der heldigvis råd for!

Fornylig blev jeg nemlig introduceret til streeming-tjenesten Viaplay, som nogle af jer måske allerede kender. Viaplay udbyder digital underholdning. Du kan bl.a. finde hele sæsoner af serier og et stort udvalg af film, og der bliver tilføjet nye film hver uge. Viaplay har et stort udvalg af genrer, så der er noget for enhver smag. Det fede ved Viaplay er derudover, at man kan se udvalgte serier og film offline i deres app. Så hvis nettet ikke lige kører særlig godt i den offentlige transport (hvilket jeg ofte synes er tilfældet), så kan man stadig se film og serier på sin iPad eller tablet, hvis man har sådan en – smart! Og det selvfølgelig også i bilen.

Af fede film på Viaplay kan bl.a. nævnes Whiplash, Shakshank Redemption, Reservoir Dogs (den kan jeg se igen og igen!), Grand Budapest Hotel, Boyhood, Crash og…. ja, listen er lang!

I forhold til serier blev jeg anbefalet at gå igang med successerien Empire, hvis sæson 2 i øjeblikket bliver sendt eksklusivt på Viaplay. Serien har vundet en Golden Globe og er en af USA’s mest sete. Empire handler om Lucious, grundlægger og direktør for et musikimperium, der har fået en sjælden form for sclerose og derfor må vælge en af sine tre sønner til at overtage direktørposten, når han dør. Serien skulle eftersigende være fyldt med intriger, drama, fed musik og masser af black attitude! Bare allerede efter at have set beskrivelsen, er jeg blevet overbevidst – det bliver næste serieprojekt for mit vedkommende. Jeg må hellere til at planlægge, hvornår jeg går igang.;)

Første måned hos Viaplay er gratis, og derefter koster det sølle 89kr. at have adgang til det store og fede udvalg. Jeg er meget begejstret, så afslapning efter uni og hygge i toget, bussen og bilen er i hvert fald sikret her, som I nok kan fornemme!

Gør jer selv den tjeneste at slå et smut forbi Viaplay her.

Ingen kommentarer
Vis mere