Alle mine favoritmagasiner i én app

Alle mine favoritmagasiner i én app

IMG_7736

Sponsoreret 

Efter at have flyttet en del gange de sidste par år, har jeg efterhånden mange ting og sager, der er begyndt at hobe sig op i kasser og kufferter. Især er der én ting, der virkelig har været besværligt at flytte rundt på, og som derfor indtil videre bare ligger og samler støv, nemlig mine mange magasiner.

Jeg er STOR magasinlæser og elsker at sidde og flippe frem og tilbage, når jeg har brug for noget inspiration – både modemæssigt og også i forhold til nye idéer til vinkler og input i forbindelse med mit studie. Men siden jeg mere eller mindre har mistet overblik over, hvor mine mange magasiner helt præcis ligger, er det desværre sjældnere og sjældnere, at jeg sidder og hygger mig med at kigge rundt på de mange flotte sider.

Jeg kunne virkelig godt bruge en måde at strukturere det hele på. Det var også derfor, at jeg blev ret så begejstret, da jeg blev præsenteret for den nye app Flipp. På Flipp får man som bruger adgang til alle sine favoritmagasiner i én app. Det gælder bl.a. Eurowoman, Euroman, RUM og BoligLiv. I alt er der faktisk tale om hele 44 titler, hvilket rundt regnet svarer til en værdi af 3266kr. pr. måned, hvis man selv gik ud og købte dem alle i papirform. Og dertil en hel masse ekstra magasiner at flytte rundt på, ej at forglemme! 😉

Personligt er jeg virkelig stor fan af konceptet. Det er miljøvenligt, det er billigt, og ikke mindst praktisk – du kan have alle dine magasiner med i toget eller i bilen. Bare læg appen ind på din smartphone eller tablet, og vupti – du er good to go og har lækkert læsestof med dig, ligemeget hvor du er! 🙂

I søde læsere skal også have muligheden for at prøve denne fantastiske app. Jeg udlodder derfor 5 x 2 vouchers på hver 3 måneders adgang til Flipp, så du har ovenikøbet også mulighed for at overraske din veninde, ven, kæreste eller noget helt fjerde med et abonnement.

Konkurrencen kan I finde på min Instagram. I deltager lige her.

Held og lykke!

Ingen kommentarer
Vis mere